Ovaj muškarac je PRESLIKANI DŽORDŽ KLUNI: Radio je kao PERAČ SUDOVA, a toliko liči na slavnog glumca da bi ih i AMAL KLUNI POMEŠALA! (FOTO)

Da li primećujete razliku?

Izvor: Blic Žena/ Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Vidite Džordža Klunija, ali nije Džordž Kluni već njegov dvojnik. Ovaj muškarac izuzetno liči na slavnog glumca ili je bolje reći svog kolegu jer se takođe bavi glumom. Sličnost među njima se tu ne završava. Obojica su rođeni istog meseca - čuveni Amerikanac šestog maja 1961, a njegov klon 27. maja 1968. godine.

Dvojnik je glumac Gulermo Zapata. Poreklom je iz Buenos Ajresa u Argentini, glumio je u filmovima "Land's End", "Seas Quest", a 2014. počeo je da se bavi filmskom produkcijom ("Tango Amargo", u ovom filmu glumio je glavnu ulogu).

"Došao sam u Sjedinjene Države 1992. Imao sam tada 22 godine. Radio sam kao glumac u Argentini i počeo sam da dobijam uloge nakon studija na Nacionalnom konzervatoriju za dramu i umetnost. I oduvek sam želeo da odem u Los Anđeles, grad mojih snova", rekao je i napomenuo da se nakon 10 dana zaljubio u LA.

"Nije bilo lako, nisam znao engleski jezik, nisam imao novca i nisam imao prijatelja", poručio je Gulermo.

.

Dan pre nego što je trebalo da se vrati u Argentinu, prijavio se za posao u restoranu i počeo da radi kao perač sudova.

"Na poslu sam napredovao sa jedne pozicije na drugu. Onda sam, konačno, 1998. godine dobio šansu da otvorim svoj lokal, to je mesto bilo bliže, nalazio se u zapadnom Holivud. Otvorio sam to mesto sa samo 10 stolova i mnogo želja i odlučnosti da budem uspešan. I danas, nakon više od 20 godina, to je jedan od najuspešnijih restorana u Los Anđelesu", izjavio je za ebbymagazine.com.

I Džordž Kluni ima "dodatni posao" pored glume - svoj brend tekile kojim upravlja sa suprugom Sindi Kroford Rendijem Gerberom.

Evo još jedne biografske sličnosti između ova dva glumca. I jedan i drugi su oženjeni i za sada imaju dvoje dece.

Zapata koji je sin tekstopisca i pevača Rodolfa Zapate, sa suprugom Natali ima dve ćerke. Kaže da je porodica njegov najveći uspeh.