Otac je zlostavljao, tragično izgubila dve sestre i brata: Nije imala sreće u ljubavi, a onda je stradala od posledice JEZIVE NESREĆE

Slavna glumica En Heč imala je teško detinjstvo, a ni u ljubavi joj nisu cvetale ruže. Njen život prekinula je jeziva saobraćajna nesreća…

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Slavna američka glumica En Heč je rođena je 25. maja 1969. godine u Ohaju, a njeno detinjstvo obeleženo je porodičnim tragedijama i odrastanju u disfunkcionalnoj porodici.

Imala je četvoro braće i sestara od kojih je troje preminulo. Sestra Suzan umrla je od tumora na mozgu, a Sintija je preminula još kao beba zbog srčane mane. Brat Nejtan poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre nego što je završio srednju školu.

Teško detinjstvo i zlostavljanje

Njen otac bio je homoseksualac i zlostavljao je En od malih nogu, a majka Nensi pridružila se grupi porodice koji propovedaju protiv istopolnih zajednica 1983. godine kada je glumičin otac preminuo od posedica HIV-a.

Sa majkom nikada nije imala dobar odnos jer je nije zaštitila od očevog zlostavljanja. Čak je i u svojim memoarima 'Call Me Crazy' iz 2001. godine, napisala da je njena majka, kada je kao beba dobila genitalni herpes, rekla da je reč o pelenskom osipu kako ne bi otišla kod lekara.

Majka je njene navode demantovala, a glumica je 2011. godine za Daily Telegraph rekla da sumnja da će ikada moći da izgladi odnos sa majkom.

En je bila poznata po ulogama u filmovima "Doni Brasko", "Šest dana, sedam noći", rimejku ostvarenja „Psiho“, „Vulkan“, „Povratak u raj“, „Znam šta ste radili prošlog leta“. Dobitnica je i “Emi” nagrade.

Osim uloga u brojnim filmovima, mnogi se sećaju njene ljubavne veze sa kontroverznom voditeljkom Elen Degeneres.

U romansu su ušle 1997. godine, a mnogi su ih smatrali najpoznatijim lezbijskim parom u Holivudu.

Njihova veza bila je glavni hit 90-ih godina, a često su punile i medijske stupce. Ta veza je zasenila i njenu karijeru, kao i incidenti koje je sama Heč pripisivala mentalnom nestabilnošću.

Želele su I da se venčaju kada istospolni brak postane legalan u Vermontu. Njihova romansa nije dugo trajala, a 2000. godine objavile su da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Mnogi veruju da je razlog njihovog raskida bio snimatelj Koleman Kolej Lafun sa kojim je Heč ubrzo nakon raskida uplovila u romansu. Njemu je kasnije izgovorila sudbonosno “da” , a pet I po godina kasnije brak je pukao.

En je tada izjavila da je Kolej budala koja samo posećuje striptiz barove.

Lafun je podneo zahtjev za razvod 2. februara 2007., a glumica je navodno ostavila muža zbog kolege iz filma 'Men in Trees', Džejmsa Tapera.

U decembru 2008. njen predstavnik za odnose sa javnošću je potvrdio da je glumica trudna s njihovim prvim detetom.

Oboje su ubrzo prekinuli svoje brakove i verili se.

Očigledno je da En kroz život nije imala sreće u ljubavi jer ni taj brak nije izdržao. Par se razveo 2018. godine.

Jeziva saobraćajna nesreća

Glumica je doživela tešku nesreću kada se svojim automobilom zakucala u kuću u Los Anđelesu. Nesreća je izazvala požar unutar kuće, a 59 vatrogasaca gasilo vatrenu stihiju punih 65 minuta. Glumica je zadobila teške opekotine I u kritičnom stanju je prebačena u bolnicu. Bila je u komi I aparatima, sa kojih su je isključili nedelju dana nakon udesa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.