Odrasla u luksuzu, na odvikavanju od alkohola bila već sa 14, smatrali su je lepoticom, a sada je šokirala fizičkim izgledom

Lana Del Rej danas proslavila je pre par dana 36. rođendan, a detalji njene mračne prošlosti mnogima nisu poznati.

Lepa Lana, foto: Profimedia
Lepa Lana, foto: Profimedia
.

Talentovana Lana rođena je u Njujorku 21. juna 1985. godine, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo. Lana je inače ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu.

Pevačica je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika.

Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka. Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću. Album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nikada nije javno govorila.

Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

Lana Del Raj sada, foto: Profimedia
Lana Del Raj sada, foto: Profimedia
.

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica.

Pevačica se navodno verila sa pevačem Šonom Larkinom kog je upoznala preko aplikacije za upoznavanje, a paparaci su je uslikali na ulicama Los Anđelesa, kada je u prvi plan je došao njen ogromni verenički prsten, te je bilo jasno da su nagađanja tačna i da je Lana verena. Lana je donela odluku da se neko vreme ne pojavljuje u javnost, a paparaci su je uhvatili tokom opuštene šetnje, međutim jedan detalj posebno je zapao za oko njenim obožavaocima.

Pevačica se bori sa ekstremnim viškom kilograma.

.

Njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju, pa tako ovo predstavlja ogromnu promenu u njenom imidžu. Pored viška kilograma, mediji i fanovi komentarišu da je Lana upropastila svoj izglede preteranom upotrebom filera i botoksa.

Pored toga, za Lanu duže vreme se govori da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da Lana nije dirala samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu - usta, jagodice, botoks...

Mnogi njen izgled komentarišu i na društvenim mrežama. Nakon što se Lana ugojila 15 kilograma, kako prenose inostrani mediji, odmah je postala žrtva “fat shaminga”. To zapravo znači da su je odmah vređali, omalovažavali i kritikovali samo zbog izgleda njenog tela – jer očigledno da joj nije dozvoljeno da se ugoji.

Američka pevačica ne mari previše za kritike, a krajem marta objavila svoj novi studijski album koji se zove "Chemtrails Over the Country Club", skoro godinu dana nakon što je otkrila njegov naziv.

Nakon objave albuma “Norman Fucking Rockwell!” u 2019. godini i prošlogodišnjeg “Violet Bent Backward Over the Grass” novo izdanje uključuje prethodno objavljene pesme “Let Me Love You like a Woman” i pesmu po kojoj je album dobio naziv – “Chemtrails Over the Country Club”.

Izvor. stil /wanted.rs