"Moram da guglam, jer NE MOGU DA SE SETIM SA KIM SAM BILA U BRAKU": Nekada fatalna žena sveta, a pogledajte kako izgleda sada posle operacije, sa OŽILJCIMA NA LICU

Veliku popularnost je stekla tokom 2000-ih, kada je privukla pažnju javnosti zbog niza kontraverznih događaja u privatnom životu.

Izvor: Žena Blic/Stefana Pavlović  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Bivša članica grupe "Atomic Kitten", Keri Katona, bila je poznata po svojoj prirodnoj lepoti, koju Keri nije umela da ceni pa se odlučila za niz operacije, koje su je učinile neprepoznatljivom!

Nove paparaco fotografije izazvale su iznenađenje i zabrinutost među njenim obožavateljima, koji su reagovali na njen promenjen izgled sa izraženim negodovanjem.

Ovaj drastičan preokret u njenom fizičkom izgledu podstakao je raznolike reakcije, istovremeno reflektirajući kontroverznu životnu priču i javni imidž Keri Katone.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ona je takođe jedna od brojnih slavnih dama koja je rešila da novac zaradi i na nešto lakši način - golišavim fotografijama na platformi OnlyFans. Ona je priznala da ju je priduživanje ovoj platformi spasilo od bankrota, a da je taj potez povukla kada je bila do te mere švorc da je morala da proda dragoceni poklon svog prvog muža Brajana.

Svojevremeno se u jednom podkastu osvrnula na ovu anegdotu, istovremeno se našalivši a propo svog burnog ljubavnog života i činjenice da iza sebe ima tri braka.

"Imala sam veliki, masivni džuboks od Brajana, mog prvog supruga. Pola vremena moram da guglam, jer ne mogu da se setim s kim sam bila u braku. Gledam svoju decu i pitam ih: "Čiji si ti?" Smrtno je smešno, decu to zabavlja... Tako da, imala sam taj džuboks koji mi je Brajan kupio kao svadbeni poklon, u njemu je bila sva moja stara muzika... Ali, nisam mogla da priuštim da platim kiriju. A taj džuboks je vredeo oko 16 hiljada funti, a ja sam morala da ga prodam za 1. 900 funti", ispričala je nekadašnja pevačica.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Inače, Keri i Brajan, bivši pevač irske grupe "Westlife", bili su u braku od januara 2002. do decembra 2006, a zajednu imaju dve ćerke - Lili Sju i Moli. Manje od godinu dana nakon razvoda, Keru se udala za taksistu Marka Krofta u februaru 2007, i sa njim je dobila ćerku Hajdi i sina Maksa, a tačku na brak stavili su 2011.

Katona je ponovo uplovila u brak 2014. kada se udala za ragbistu Džordža Keja, sa kojim ima ćerku Dilan, a već godinu dana kasnije par se razišao. Džordž je 2019. preminuo od posledica predoziranja.

Keri je trenutno je verena za osam godina mlađeg Rajana Mahonija, a par je zajedno pet godina, od čega su tri vereni. "Ovo je najduža veza koju sam ikada imala. Obično u ovoj fazi razgovaram sa advokatima za razvod i rađam decu sa tim muškarcima. Sada sam veoma srećna", rekla je ona nedavno u jednoj emisiji , dodavši da je "serijski monogamista" i da zato voli razvod.