Dovodili su je u vezu sa PREMIJEROM, a iza sebe ima TRI PROPALA BRAKA: Neverovatna životna priča Samante iz serije "Seks i grad"!

Kim Katral, poznatija kao Samanta Džouns iz hit serije "Seks i grad", danas ima 67 godina i izgleda fenomenalno.

Izvor: Super Žena  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Njena uloga obeležila je ovu seriju, ali i njen ceo život ,iako je nekoliko puta isticala kako u privatnom životu nema veze s ulogom koju tumači u seriji.

Kim je rođena u blizini Liverpula i odmalena se školovala za glumicu. Iz Engleske se seli za Kanadu, a zatim u Njujork.

Tamo se upisala na Američku akademiju dramskih umetnosti, a neposredno nakon diplome sklopila je ugovor sa režiserom Otom Premingerom o angažmanu na pet godina.

Katralova se udavala tri puta. Od 1977. do 1979. bila je u braku s Larijem Dejvisom. Drugi brak s Andreom Lasonom trajao je od 1982. do 1989. godine. U tom periodu Kim je živela u Frankfurtu i naučila tečno da govori nemački.

Od 1998. do 2004. bila je braku sabasistom Markom Levinsonom.

Lepu plavušu dovodili su u vezu s kanadsikim premijerom Pijerom Eliotom Trudeom, koji je od nje bio stariji 37 godina.

Na pitanje da i i dalje veruje u brak, glumica je jednom prilikom rekla:

"Ne osećam potrebu da se još jednom udam. Svesna sam da verovatno nikad neću imati decu, ali zadovoljna sam svojim životom. Ali, nikad ne reci nikad. I zato ako još jednom stupim u brak, u šta čisto sumnjam, nadam se da će to biti zauvek."

Glumica je pre nekoliko godina dala odgovor i na pitanje da li punom brzinom gazi kroz život, a Kim je tada rekla:

"U ljubavi svakako. Zato sam se i razvodila nekoliko puta. Moj drugi suprug Andre živeo je u Nemačkoj, pa sam se i ja tamo preselila i pet godina živela s njim. Ali, čim smo se venčali, oboje smo počeli da dobijamo sve bolje poslovne ponude i uskoro se više uopšte nismo viđali. On je ostao tamo, a ja sam uglavnom radila u Americi. I tek kada smo se razveli, shvatila sam da sam živela u iluziji. Mislila sam da mogu biti superžena koja će uvek biti uz muža, rešiti svaki problem i imati karijeru. Ali, to je nemoguće. Zauvek ću pamtiti nešto što mi je mama rekla nakon razvoda: 'Draga, mogla sam ti odmah reći da u vezama na daljinu srce uvek jače kuca, ali za nekog drugog'", rekla je jednom prilikom ona.