Osećao je veliki pritisak zbog nagle popularnosti njegove sestre i da je svaki njegov mogući neuspeh bio pred očima javnosti. Džejms, najmlađi u porodici Midlton, danas ima 32 godine. Uvek bira reči kada daje izjave o porodici, jer on vodi potpuno drugačiji život. U detinjstvu mu je dijagnostikovana disleksija i ADD. Sam je odlučio da otvoreno govori o svojoj borbi s depresijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Njegovi najbliži su osetili da se nešto događa s njim, ali je on odlučio da ih isključi iz svog života i prestao da razgovara sa svima. Odnos prema kraljevskoj porodiciopisuje ovim rečima:

"Ja vodim odvojen život od njih. Ako postoji interesovanje za mene, odlično. Ako postoji interesovanje za mene zbog njih, to je drugačije", rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The ever growing ? pack

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Danas priznaje da je zahvalan jer se oseća bolje i srećnije nego ikada, a na putu do ozdravljenja ističe da su mu pomogli njegovi psi. Nakon brojnih padova uspeo je sam da se izvuče. Trenutno vodi firmu koja proizvodi personalizovane kolačiće od belog sleza.

Izvor: kurir.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.