Da sve bude još neobičnije, jedna od njih rođena je sa heterokromijom, stanjem koje podrazumeva različitu boju očiju - jedno oko joj je plavo, a drugo tamnosmeđe.

Stefani je fotografije svojih ćerkica prvi put podelila na Instagramu 2015, a bliznakinje su momentalno postale senzacija na internetu! Ona im je dala nadimak "Trueblue twins", odnosno problematične bliznakinje, koji se zadržao do dana danas i po kome su prepoznatljive, zapravo isti je postao svojevrstan brend. Lepe sestre su ubrzo postale veoma popularne širom Amerike, pa i u svetu, i još u ranom detinjstvu započeta je njihova modeling karijera i građenje imidža na društvenim mrežama. Ubrzo su proglašene najlepšim bliznakinjama na svetu, rame uz rame sa Klements bliznakinjama, koje su im još poznatije od njih.

Devojčice su boju očiju nasledile od majke, koja je iz sopstvenog iskustva dobro znala kako da odećom istakne njihovu najveću prednost. Kontinuirano je objavljivala fotografije svojih ćerkica, kako one profesionalne, tako i one spontane iz privatnog života, pa danas Megan i Morgan imaju gotovo milion pratilaca.

One će u junu ove godine napuniti 13 godina i već su izrasle u tinejdžerke koje i dalje plene pažnju neobičnim izgledom. Popularne su na svim socijalnim platformama, a akcenat su pored Instagrama, stavile i na TikTok. O tome koliko su sestre popularne možda najbolje svedoči činjenica da su dobile oko 5 miliona dolara, iako nisu ni blizu punoletstva.

Kao u slučaju većine dečjih zvezda, i roditelji ovih malih lepotica dobijaju kritike da "eksploatišu svoju decu". S druge strane, Stefani i Lovel, njihovi majka i otac, tvrde da devojčice uživaju u detinjstvu i slavi i da žive i igraju se kao i sva druga deca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.