Životne priče

Nakon 20 godina braka, supruga Vila Smita priznala: Privlačile su me žene!

Džejda Pinket Smit, koja je udata za popularnog glumca Vila Smita, i njena ćerka Vilov ispričale su da su obe imale snove o ženama, ali da do sada nisu imale vezu sa ženama.

04.04.2021. - 12:00h
Supruga Vila Smita
Supruga Vila Smitafoto: Profimedia

Glumica Džejda Pinket Smit (49) i njena ćerka Vilov (20) priznale su ih privlače žene. O svemu su se oglasile u posebnoj emisiji na Fejsbuku koju je vodila Džejdina majka, Adriana Banfild-Noris (67).

"Volim da budem okružena ženama, ali nikada se ne bih s njima mogla povezati u romantičnom smislu. Ipak, nikada ne znaš. Dva puta do sada su me privukle žene u seksualnom smislu, ali to je bilo dosta rano, kada sam imala oko 20 godina", ispričala je glumica.

Na to se nadovezala i njezina kći Vilov.

"Sećam se da sam u nekoliko navrata pomislila koliko su neke devojke predivne. Nikada nisam bila zaljubljena u devojku, ali ne isključujem mogućnost da bi se to moglo dogoditi jer su me i ranije dosta privlačile", zaključila je 20-godišnja Vilov.

Podsetimo, Džejda i Vil Smit imali su brojne probleme u braku, a prošle godine glumica je suprugu u emisiji priznala da ga je varala s 28-godišnjim pevačem Avgustinom Alsinom pre pet godina. Svetski mediji su prošle godine redovno pisali o preljubničkoj aferi u kojoj su se supružnici našli, ali sve su prebrodili te su i dalje zajedno.

Izvor: dnevnik.hr