Smršala je 30 kilograma, a jela je sve što je htela! Pogledajte kako danas izgleda - prava BOMBA!

Za manje od godinu dana skinula je 30 kilograma, a zahvaljujući profilu na Instagramu, ona ohrabruje sve žene sa sličnim problemom.

.

Pratite nas i na Viberu!

Rebeka ima 24 godine, a recept njenog uspeha je brojanje kilograma i potpuna promena životnog stila.

"Kada želiš da prođeš test, učiš za njega. Kada želiš da kupiš kuću, štediš novac. Kada želiš da smršaš, radiš na tom cilju svaki dan, odbijaš kolačiće, hranu iz dostave i besplatne slatkiše u kancelariji. Odlučuješ da donosiš bolje odluke u ishrani za svoju budućnost. Reč je o promeni životnog stila, pa ne očekuj da ti bude lako i da ćeš videti rezultate preko noći. Ništa se ne menja, ako nisi spremna da se promeniš“, ističe ona.

.

Iako nije presrećna zbog potrebe da svaki obrok podeli na manje delove i njene kalorijske vrednosti, ovaj proces joj je omogućio da jede raznoliku hranu bez većih odricanja.

To ne znači da jede neukusnu hranu, baš naprotiv – na njenom meniju možete naći visokokalorične namirnice u kombinaciji sa manje kaloričnim. Rebeka hamburger jede u pecivu, krompire peče sama, a jede ih zajedno sa povrćem pripremljenim na pari, a čokoladu stavlja u jutarnju zobenu kašu.

Važno je iskombinovati obrok koji ne prelazi 500 kalorija, a obično se vrednosti kreću između 400 i 450 kalorija za ručak ili večeru.

.

.

Najčešće je reč o obrocima s visokim procentom proteina i malim dozama ugljenih hidrata, kao što su tvrdo kuvana jaja s boranijom ili juneći gulaš s kuvanim brokolijem i karfiolom i slične kombinacije.

Ne voli fizičke aktivnosti, ali sklona je brzoj šetnji koja joj je pomogla u skidanju kilograma. Svakog dana je brzim hodom prelazila 5 kilometara, piše mirror.co.uk, a prenosi zadovoljna.hr.

"Više mi je bilo muka od činjenice da sam punija i od biranja odeće koju nisam ni volela da nosim, ali sam zbog viška kilograma morala. Godinama sam mrzela sebe, a verujte mi da mršavljenje ima više veze sa mentalnim borbama, nego sa izbegavanjem čokolade. I kao mršavica i dalje imam svojim kriznih dana, ali previše sam uložila truda da bih sada posustala“, priznaje Rebeka i svim punijim ljudima poručuje da krenu u borbu za svoje zdravlje.

.