Devojčicu je ujeo pauk i koža je počela polako da otpada! Šta se na kraju desilo sa njenom rukom? (FOTO)

Sedmogodišnja Bela je pretrpela pakao kada je jednog jutra na ruci ugledala užasnu ranu. Pošto nije znala šta ju je ujelo, majka Džejmi Anderson je pokušala da se seti.

.

"Kada dete ujede komarac, ono dobije reakciju, ali ovo nije bio ujed komarca. Situacija je bila  mnogo gora. MMorala sam da je odvedem u bolnicu", priča majka za Daily Mail.

Medicinske sestre u početku nisu prepoznale o čemu se radi, pa su ih poslale kući.

Vreme je prolazilo, a Belina ruka je bila sve gora i gora.

"U jednom trenutku počeo je da curi gnoj i da otpada koža. Iz dana u dan rana je bila sve veća. Ponovo smo otišli u bolnicu i lekar koji nas je primio je na prvi pogled ustanovio da je reč o ujedu lažne crne udovice", objašnjava Džejmi.

Belu rana nije bolela, iako je izgledala stravično. Svi su mislili da će morati hitno na operaciju, ali su joj lekari dali antibiotike, zbog kojih se rana smirila. Posle nekoliko dana, rana je počela da zarasta. 

"Objasnili su nam u bolnici da su crne udovice pronađene u našem gradu i da ovo nije prvi slučaj ove godine. Priznajem, dosta paukova se vrzma oko naše kuće i to smo znali zbog paukovih mreža koje smo svakodnevno viđali, dok paukove ne. Ne ubijam paukove, ali posle ove situacije ću morati. Imali smo sreću, moglo je biti i gore", priča majka za Daily Mail i dodaje da je ovu priču objavila kako bi upozorila sve roditelje da vode računa.