Tokom trudnoće ugojila se čak 27 kilograma, a za samo 4 meseca od porođaja je vratila vitku figuru! Sada trudicama daje savet KAKO!

Izgubiti kilograme prilično je teško, pogotovo posle trudnoće. Mnoge žene nikada ne uspeju da vrate svoju idealnu težinu koju su imale kao devojke. Ali sada im pevačica Sijera nudi rešenje.

.

Tokom trudnoće sa sinom Futureom, umetnica se ugojila čak 27 kilograma, ali je uspela da za samo četiri meseca od porođaja povrati nekadašnju liniju i težinu.

"Držim se tri trika. Kada sam na strogom režimu, moram sebi u nekom trenutku dati i malo oduška, pa tada pojedem krompire, čizburger i picu. Ali, ono što je ključno za unošenje bez obzira šta jeli jeste voda! Ona mi je dosta pomogla u gubljenju kilograma. Ona je moj najveći lek i pijem najmanje dve litre dnevno. Kada me uhvati raspoloženje da mi se jedu slatkiši i brza hrana, zastanem i zapitam se – da li je baš neophodno da sve to sad unesem u organizam, kada će ta hrana uvek postojati i mogu je i kasnije jesti. To je drugi trik - samokontrola", započela je priču.

"Redovno vežbam. Dva do tri puta dnevno trčim na traci i boksujem“, objašnjava Sijera i savetuje sve novopečene mame da se što pre late fizičke aktivnosti i zdrave ishrane.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: net.hr

A post shared by Ciara (@ciara) on