Životinja u koju se najduže zagledate otkriva kakva je vaša DUŠA!

Šamani vrlo blisko sarađuju sa svim aspektima prirode. To mogu biti elementi, vreme i različiti životinjski duhovi koji dolaze do njih u snu, kao i u svakodnevnom životu.

Nakon što odaberete životinju koja zove vašu dušu, energija te životinje će raditi s vama u vašem životu kako bi vam pomogla tokom vašeg putovanja.

Ona će vam dati uvid u teškim situacijama, potvrditi svoju prisutnost pojavljujući vam se u prirodi, možda je češće budete viđali na televiziji ili će putovati s vama u snovima i meditacijama, piše aura.ba.

Pogledajte u oči svake životinje, a zatim odaberite onu koja zove vašu dušu!

1. Mačka

Mačka je u stanju da vidi istinu izvan iluzije, nezavisna je i vrlo je pažljiva. Pomoći će vam u situacijama u kojima možete biti žrtva lažnih informacija.

Pomoći će vam da dešifrujete istinske činjenice i da se ne oslanjate na druge podatke. Ona vas podstiče da ne otkrivate sve vaše karte, kako biste druge držali u neizvesnosti!

2. Zebra

Zebra je divlja životinja, odbija pripitomljavanje i iako živi u stadu s drugim zebrama, čuva svoju individualnost svojim jedinstvenim oznakama pruge.

Možda je vreme da potražite zajednicu istomišljenika koji su saosećaju sa ostalim članovima, unutar njihove zajednice. Vi ste već bili pustinjak, vreme je da potražite svoje pleme.

3. Sova

Sova je iznimno intuitivna, ima sposobnost da vidi ono što drugi mogu da predvide, a često je simbol promena u životu. Prilikom rada s njom, neophodno je biti svestan suptilnih znakova i promena u vašem životu.

Svakako odvojite vreme na kraju dana kako biste razmišljali o znakovima i simbolici koje ste primili tokom dana. U to doba možda budete patili od nesanice zbog njene noćne prirode. Umesto da se pokušavate vratiti na spavanje, pažljivo slušajte savet mudre stare sove.