"UVEK PADNU NA DADILJU"! Razlika između maćehe i pastorke je svega 10 godina; način na koji su se upoznale je skroz neobičan... (VIDEO)

Kristl Kejtur (29) je kao tinejdžerka radila kao dadilja i čuvala je mnogo dece. Međutim, sve se promenilo kada se zaljubila i udala za jednog tatu čije dete je svojevremeno čuvala. Ni to što je 20 godina stariji od nje nije predstavljalo problem.

.

.

Kristl je svoju priču podelila na TikToku i tako šokirala mnoge korisnike.

Bivša dadilja objasnila je da je sa suprugom šest godina, a tri u braku te da je on bio razveden kada su se upoznali i zaljubili jedno u drugo. Osim novog supruga, Kristil je dobila i pastorku, devojčicu kojoj je nekada bila dadilja i koja sada ima 19 godina.

“Iako ona biološki nije moja – ona je moja devojčica i ja je volim”, tvrdi Kristil.

Dodala je i da ima sopstvenog sina, iz prethodne veze, kog je rodila sa 18 godina. Sadašnji suprug ima odličan odnos sa njenim sinom.

Svi njeni snimci na društvenim mrežama su vrlo brzo postali viralni. Podstakli su korisnike da pišu šaljive komentare na račun njihovog braka, prenosi večernji.hr.

“Uvek padnu na dadilju”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “I sada čuvaš njegovu ćerku potpuno besplatno.”

@krystlekayture We did this exact dance a year ago and clearly we have not improved. 😂 #XfinityFanthem #stepdaughter #stepmom #viral ♬ Ice Me Out - Kash Doll