Stjuardesa je upozorila putnike da nikada ne koriste određeni deo sedišta u avionu.

Ona je na Redditu otkrila da je džep sedišta u komercijalnom avionu mesto koje bi trebalo izbegavati po svaku cenu.

Kada prođete kroz gužvu na aerodromu i spremni ste da se ukrcate u avion, primamljivo je da odložiti sve svoje stvari što je brže moguće. Međutim, ona je rekla da dvaput razmislite o odlaganju telefona, knjiga ili grickalica u džep sedišta koje se nalazi ispred vas.

"Preporučujem vam da nikada ne koristite ili stavljate bilo šta u džep sedišta. Očišćeni su od smeća, ali nikada nisu čista. Tamo mnogi obično ostavljaju prljave maramice, čarape, žvake, ostatke jabuke, a onda neko dođe na sledeći let stavi svoj telefon, laptop ili iPad na to mesto", navela je ona.

Ukoliko želite da budete zaštićeniji od mikroba u avionu, nemojte ostavljati svoje stvari u džep od sediša. Takođe, ona je navela još jednu stvar koju ne bi trebalo da dirate u avionu.

Naime, toalet se smatra jednim od najprljavijih mesta u avionu, a ona je savetovala da ne treba da dodirujete dugmeta za ispiranje vode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.