Šta znači KADA SANJATE DA STE UMRLI: Postoji zanimljivo objašnjenje stručnjaka - naježićete se!

Postoji nekoliko uznemirujućih stvari u vezi sa snovima o umiranju, bilo da je to vaša ili smrt voljene osobe. Ali dok snovi vezani za smrt mogu izgledati kao loš znak, nema potrebe da se osećate previše zabrinuto zbog njih. U stvari, oni mogu predstavljati pozitivnu tranziciju ili promenu u vašem životu.

Izvor: Žena Blic/Marija Brčić  |  
Foto: sezer66/Shutterstock
Foto: sezer66/Shutterstock
.

Umesto dosad nepoznatog, ovo neprijatno iskustvo sada se može tumačiti kao korisno sredstvo za ukazivanje na promene i transformaciju, kaže Makaila Mekre, mistični praktičar. Smrt u snovima, prema njenom tumačenju, često simbolizuje prelazni period u vašem samoidentitetu, predstavljajući proces otpuštanja onoga što više ne služi ili prelazno vreme u vašem životu.

Ovaj san takođe može ukazivati na nove početke, bilo da se radi o vezi, prelasku u karijeru ili drugim životnim promenama koje su pred vama. Mekaila podstiče ljude da se otvore za promene i prestanu da se opiru, s obzirom na stalno prisustvo promena u životu. S druge strane, smrt u snovima takođe može biti povezana sa anksioznošću, posebno ako se javlja redovno, piše LADbible.

Podsetnik za život

U takvim slučajevima preporučuje se konsultacija sa lekarom kako bi se istražili uzroci i pronašli olakšanje od anksioznosti. Ovi snovi takođe mogu ukazivati na strah od gubitka voljenih ili signalizirati potrebu da se prekine toksična veza.

Ako se u snu probudite neposredno pre smrti, to može značiti da trenutno prolazite kroz značajne životne promene koje nisu završene. Ukratko, ovi snovi mogu poslužiti kao podsetnik da živite život punim plućima i maksimalno iskoristite svaki dan, s obzirom na neizvesnost života i stalno prisustvo promena.