Metju Kolvil i Džejms Tejlor obožavaoci su serije Mućke, a za izlazak sa prijateljima obukli su se kao Del Boj i Rodni. I svi su saglasni, oni izgledaju gotovo identično kao popularni dvojac.

Na snimku koji je podeljen na društvenoj mreži TikTok, možemo videti Metjua i Džejmsa kako šetaju ulicom i izgledaju identično kao likovi iz Mućki.

Snimak je vrlo brzo postao popularan a Matju je objasnio zašto su zapravo odlučikli da se obuku kao popularna braća. Naime, za sebe i prijatelje organizovao je putovanje inspirisano božićnom epizodom serije, a njihovi prijatelji predložili su im da se obuku u Del Boja i Rodnija.

"Sve sam naručio preko interneta, džemper, kaput, nakit... Kada sam se pogledao u ogledalo, pomislio sam da izgledam odlično. Čak su i moji roditelji mislili da sam Del Boj", rekao je Metju.

Za snimak je zaslužan njihov prijatelj Daniel koji ga je objavio na društvenim mrežama. Nakon objavljenog snimka, Metju i Džejms priključili su se grupi imitatora likova iz Mućki.

"Obožavam Mućke. Volim ih otkako sam bio dete, tu komediju, priču, likove", poručio je Metju, koji imitira Del Boja.

@dannyboy869 #onlyfoolsandhorses #delboy #rodney ♬ original sound - That Widowed Guy

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.