Jedan penzioner iz Montrosea (Kolorado, SAD), bio je te sreće da osvoji premiju na lutriji, odnosno sumu od čak pet miliona evra. Iako je kod sebe imao ogroman novac, on je odlučio da najpre sitnicom obraduje svoju suprugu, te joj je kupio cveće i lubenicu i oduševio je ovim gestom.

"Bila sam prijatno iznenađena. On mi inače ne kupuje cveće, tako da je ovo bilo jako slatko, rekla je supruga koju je dirnuo ovaj gest, te je zbog njega i zaplakala.

Inače, ovaj penzioner je bio na putovanju sa svojim zlatnim retriverom Ogijem kada je primio veliku vest - pogodio je glavni dobitak na lutriji. Godinama je igrao lutriju, svaki mesec, uvek s istim brojevima, a sad mu se upornost napokon isplatila.

On je osvojio protivrednost od gotovo 4,7 miliona evra. No, kada je u pitanju isplata, odlučio se za paušalnu isplatu u gotovini, čime je svoj dobitak sveo na "samo" oko 2,3 miliona evra.

No, naravno, srećni penzioner ima i mnogo dalekosežnije planove sa svojim novcem, a oni nisu ništa manje važni. Kako je rekao za "Colorado Lottery", njegova supruga Boni ima zakazane neke operacije. Novac mu omogućuje angažovanje pomoćnika u kući i farmi tokom zdravstvenih ograničenja. Takođe najavljuje donacije nekoliko dobrotvornih udruženja.

Uz to, počastiće se jednim oldtajmerom jer ih obožava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.