Sve se "rešilo" kada je ćerka našla dečka, saučesnika u velikom zločinu, koji joj je pomogao da usmrti majku, zbog čega je Džipsi kasnije završila iza rešetaka.

Prošle su godine od njenog boravka u zatvoru, Džipsi je izašla na slobodu, a poslednja vest o njoj je ta da se od partnera Rajana Andersena zvanično i razišla.

Bivša osuđenica je podnela zahtev za razvod od svog otuđenog muža samo nedelju dana nakon što su najavili da su raskinuli, objavio je TMZ u ponedeljak.

Džipsi Rouz Blančard prvobitno je otkrila u objavi na Fejsbuku da su se ona i nastavnik specijalnog obrazovanja razišli. "Ljudi se pitaju šta se dešava u mom životu. Nažalost, moj muž i ja smo se rastali, a ja sam se vratila u porodičnu kuću", napisala je ona tada.

Iako razlog njihovog raskida nije poznat javnosti, detalji će možda izaći na videlo u njenoj predstojećoj dokumentarnoj seriji, za koju se očekuje da će se fokusirati na njen život van zatvora.

Anderson je u nedelju na svom Instagramu otkrio da bi fanovi mogli da vide šta je izazvalo njihov razvod kada serija bude objavljena.

"Puno smo snimali, pa ostanite sa nama", rekao je on.

Džipsi, koja se udala za svog bivšeg tokom osmogodišnje zatvorske kazne u julu 2022, dodala je da sluša svoje srce i da joj treba vremena da pronađe sebe.

Foto: Profimedia

Raskid došao "iznenada"

Donedavno su bili nerazdvojni jer su u januaru prisustvovali premijeri filma "Zatvorske ispovesti Džipsi Rouz Blančard" i pojavili se jedno pored drugog u nizu intervjua. Čak se hvalila i njihovim intimnim životom.

Međutim, njihova romansa nije bila onakva kako je izgledala jer je njena bliska prijateljica Nadija Vezir rekla za People da je Džipsi navodno bila zabrinuta da će je njen muž fizički napasti.

"Džipsi je rekla da se plaši da će je udariti. Nije - ali to se desilo u prošlosti sa njenom majkom. Dakle, njen prvi instinkt je bio da se stegne i bude spremna".

Ona je dalje tvrdila da je one noći kada je Džipsi odlučila da napusti Andersona, on vrištao u njeno lice.

Anderson je tvrdio da je "zaslepljen" raskidom, rekavši da je "sve došlo iz vedra neba".

Vratila se bivšem

Džipsi je nedavno viđena kako obnavlja svoju vezu sa svojim bivšim verenikom, Kenom Urkerom, sa kojim je bila verena godinu dana 2018. Zajedno su ih uslikali kako se drže za ruke,dok su ispred zgrade Dollar General u Južnoj Luizijani. Takođe su uradili iste tetovaže.

Takođe, rešila je da radi na sebi i svom fizičkom izgledu. Tako je rekla da je operacija nosa kojoj se nedavno podvrgla "prošla odlično".

"Ulazim i izlazim iz sna. U početku sam imala bolove, ali uzimam lekove protiv", rekla je 32-godišnjakinja za People.

Foto: Profimedia

Podsećamo, Džipsi je puštena iz zatvora u decembru 2023. godinama nakon što je priznala krivicu za ubistvo svoje majke, Di Di Blanšar, 2015. godine, zajedno sa svojim tadašnjim dečkom, Nikom Godejonom.

Podsećamo, majka ju je godinama uveravala da je bolesna, govorila joj da ima leukemiju i druge razne bolesti, davala joj lekove i vodila na operacije, šišala na ćelavo i terala da koristi invalidska kolica - sve dok Džipsi nije prekipelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.