Popularni internet test ličnosti koji je objavio portal "Beautyaal" podelio je ljude u četiri kategorije na osnovu njihove navike korišćenja telefona, tj. kako ga drže u rukama.

U jednoj ruci

Ljudi koji drže telefon u jednoj ruci i koriste samo palac za manervisanje sadržajem na ekranu su sigurni u sebe, skoro uvek zadovoljni i slobodni.

Lako prihvataju i prevazilaze sve probleme i prepreke u životu i nikad se ne žale. Spremni su da se nađu i u situacijama koje su van njihove komfort zone kako bi postigli zamišljeni cilj.

Dobri su u poslovnoj sferi, ali ne i emotivnoj. Naime, oprezni su i taktični u odnosu sa potencijalnim partnerom. Često ih doživljavaju kao emotivno nedostupne i neangažovane osobe.

Obe šake, palac na ekranu

Oni su pragmatični, intuitivni i mudri.

Radije će oprezno i sigurno zaraditi manji novac, nego se fokurisati na veći za koji postoji šansa da izgube.

Empatični su i vole da vode računa o drugima. Teško ih je prevariti jer dobro prate šta se događa oko njih i dobri su u "čitanju" ljudi.

Zato su veoma uspešni na emotivnom planu, jer znaju da pronađu adekvatnog partnera. Opet, skloni su zaletanju, pa često potroše vreme na nekoga ko ih ne zaslužuje.

Palčevi na telefonu

Analitični su i brzo dolaze do rešenja kada se susretnu sa izazovom. Preživljavanje je životni moto. Iako ne vole promene, naći će način kako da se adaptiraju.

Energetični su i vole druženja i zabave. Možda su druželjubivi, ali nisu naročito voljeni i uspešni u ljubavi. Moraju mnogo da se potrude da bi dobili ono što žele.

Kažiprst na ekranu

Imaju živopisnu maštu i jedinstvene ideje. Kreativnost je njihova jača strana i ako im posao to omogućava, blistaju u radnom okruženju. Ekstrovertnost je njihovo drugo ime, ali vole da se povuku kako bi napunili baterije.

Stidljivi su u ljubavi i uglavnom čekaju da neko drugi povuče prvi potez. Ne znači da nisu zainteresovani, samo se plaše. Kad neko otkrije njihovu prirodu ostane potpuno fasciniran i večno zaljubljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.