Način na koji DRŽITE mobilni telefon, otkriva vaš karakter!

Način na koji držimo mobilni telefon, prema novim naučnim istraživanjima otkriva karakter ličnosti.

.

Postoje četiri načina držanja telefona, a svaki od njih ima posebno značenje.

A – Ako držite telefon u jednoj ruci i pišete tekst palcem

Ako držite telefon jednom rukom, to govori o vašoj svestranosti. Organizovani ste i disciplinovani, uvek znate šta je za vas dobro, a šta je loše. Više volite da govorite nego da slušate, ali nećete namerno nikoga uvrediti. Umete da razlikujete iskrenu ljubav od pretvaranja. Za voljenu osobu ćete učiniti sve.

B – Ako telefon držite u rukama i pišete tekst palcem

To pokazuje da želite zaštitu, tražite brigu i pažnju. Ne volite da pokazujete osećanja i zbog toga vaš partner možda oseća nedostatak ljubavi.

C – Telefon držite u rukama, ali koristite oba palca prilikom pisanja

Niste baš mnogo srčani, često se brinete i plašite. Potreban vam je partner koji će vas 100 odsto razumeti. Kada je uz vas pouzdana osoba, prepuni ste samouverenosti. Volite svog izabranika svim srcem i lako zaboravljate probleme iz prošlosti.

D – Držite telefon jednom rukom i pišete tekst kažiprstom druge ruke

Vama je svostveno tiho i uravnoteženo ponašanje. Spremni ste da žrtvujete sve za dobro drugih. Ne volite gužvu. Više volite mirna i poznata mesta. Takvi ste i u ljubavi – ona je za vas tiha luka. Ne podnosite suze, naročito bliskih ljudi. Voljenima opraštate greške rekordnom brzinom, piše magazin.novosti.rs.