Mačka opsednuta WC šoljom: Ceo dan pušta vodu bez razloga i IZLUĐUJE SVOJU VLASNICU!

Kada je kupatilo Sabrina Luis poplavljeno nekoliko puta za redom, jadna žena nije bila sigurna zašto se to događa. Povremeno bi čula zvuk puštanja vode u WC šolji, ali je pretpostavila da je to samo problem s vodovodom. Međutim, kad je proverila, nije mogla da pronađe nikakav kvar.

Ilustracija, foto: New Africa/Shutterstock
Ilustracija, foto: New Africa/Shutterstock
.

Ubrzo je uhvatila krivca - svoju mačku Kai, koja još od malih nogu obožava zvuk puštanja vode u wc šolji.

"Voli da gleda vodu. S godinu dana uhvatila sam je kako koristi WC", ispričala je Sabrina za The Dodo.

"Vremenom je počela sama da pušta vodu. Činila je to predamnom i postala je opsednuta. Pokušala sam da je sprrečim tako što bih spustila poklopac ili zatvorila vrata kupatila, ali nije upalilo."

Hi I’m Kai. I’m a compulsive toilet flusher. Mom has to turn the water off when she leaves and at night as I will flush... Posted by Misadventures of Kai on Sunday, March 21, 2021

Ništa ne može da drži Kai dalje od WC šolje, koja je, kako se čini, njena omiljena igračka. Vlasnica je objasnila da pre spavanja čuje mačku kako pušta vodu nekoliko puta zaredom, prenosi Index.hr.

"To me izluđuje. Počnem da vičem, ali ona ne sluša", rekla je.

Ipak, pronašla je rešenje pa sada, pre odlaska u krevet, zatvara dovod vode. Priznala je da je Kai nekoliko puta uhvatila dok je pokušavala da otvori vodu, ali da je za nju to ipak preteško da uradi jer ima šape.

"Sada pušta vodu samo preko dana jer zna da je voda tada uključena", objasnila je vlasnica.