Lažirala je PET POROĐAJA i 12 abortusa, a sve samo ZBOG JEDNE STVARI: Evo šta se dogodilo kada su inspektori došli da upoznaju svu ovu decu

U pokušaju prevare otišla je toliko daleko da su „njene bebe” imale čak i svoje poreske brojeve i imena.

Izvor: Najžena/Slobodanka Ćorić  |  
Foto: Natalia Deriabina/Shuttrstock
Foto: Natalia Deriabina/Shuttrstock
.

Možemo to reći ovako: Gde ima volje, ima načina. A jedna pedesetogodišnja Italijanka toliko je mrzela da ide na posao da je lažirala čak pet porođaja i 12 abortusa u periodu od pet godina, tokom kojih joj je Nacionalni zavod za socijalno osiguranje (INPS) uplato 111 hiljada evra.

Da nešto lažira, nadležnima je postalo jasno s obzirom na česte trudnoće koje je forsirala između 2014. i 2019. godine, a u pokušaju prevare otišla je toliko daleko da su „njene bebe” imale čak i svoje poreske brojeve i imena.

Zvala ih je Benedeta, Anđelika, Abramo, Leticija i Ismail, međutim, kada su inspektori rada posumnjali i došli da upoznaju svu ovu čudesno rođenu decu, shvatili su šta je zaposlena lanca brze hrane zapravo uradila.

Istraga je tada poverena karabinjerima, a otkriveno je da je žena falsifikovala sva dokumenta kako bi iskoristila porodiljsko odsustvo. Gospođa je ovih dana prvostepeno osuđena na godinu i osam meseci zatvora, a sedam meseci će iza rešetaka provesti i njen suprug, koji joj je pomogao u zločinu. Doduše, žalbeni proces još treba da sačeka, ali je Državni zavod za socijalno osiguranje najavio da će tražiti vraćanje svakog centa.