Jezivo iskustvo: Otišla je u Hitnu u JAKIM BOLOVIMA, misleći da ima kamen u buregu. Četiri sata kasnije, rodila je bebu!

Lizi Kvan je 23-godišnja instruktorka baleta koja je nedavno završila na Hitnoj, jer nije mogla da podnese bol u predelu stomaka, ubeđena da ima kamen u bubregu, budući da ga je ima već tri godine.

"Bila je to najgora bol koju sam do sada doživela. Osetila sam jake grčeve u donjem delu leđa i stomaka, kao da me je neko udarao iznutra, što se zapravo i događalo“, započinje priču Lizi za „Buzz Feed“.

Međutim, posle četiri sata u Hitnoj pomoći, Lizi je saznala da su to zapravo trudovi i da će uskoro roditi bebu.

Budući da nije imala nikakve simptome, ova dvadesettrogodišnjakinja nije imala pojma da je u drugom stanju.

@lizziequah

I think I win this challenge ?? *also she is safe she climbs everything. ##crazypregancy ##fyp ##babiesoftiktok ##storytime ##putafingerdown ##wildstory

♬ original sound - lizziequah

Radila je više nego ikad prvih šest meseci trudnoće, a jela je prilično nezdrave namirnice. Zbog mnogo obaveza, nije stizala da vežba u teretani, što je opravdavala svoju gojaznost. Takođe, bila je umornija nego inače, ali je to pripisala svom konstantnom radu.

"Menstrualni ciklus sam imala redovno, a kada sam malo istraživala, saznala sam da sam imala predležeću placentu koja je uzrokovala krvarenje“, objasnila je Lizi.

Pored toga, dijagnostifikovana joj je i preeklampsija, stanje uzrokovano hipertenzijom tokom trudnoće. Zbog toga je njena trudnoća bila visokorizična, ali ni to nije znala.

Srećom, na svet je donela zdravu bebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Quah (@lizzie_quaah) on

“Nisam primila epidural, jer je bilo prekasno. Proživela sam neverovatne bolove. Porođaj mi je bio najtraumatičnije iskustvo u životu. Nisam znala da li ću roditi zdravu bebu, da li će biti dečak ili devojčica. Morala sam da procesuiram mnogo toga tokom porođaja”, plašila se Lizi.

Uprkos svemu, Lizi je rodila zdravu devojčicu, a posle njene priče na Tik Toku, javile su joj se mnoge ženesa sličnim iskustvom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Quah (@lizzie_quaah) on