JEDNOSTAVAN TRIK ZBOG KOGA ĆE VAŠ OMILJENI PARFEM DUŽE TRAJATI: Iskoristite jedan sastojak koji sigurno imate kod kuće

Parfem će ostati na vašoj koži ceo dan uz ovaj jednostavni trik.

Izvor: Sensa/Milena Dimitrijević  |  
Foto: New Africa/Shutterstock
Foto: New Africa/Shutterstock
.

Da biste produžili trajanje svog omiljenog parfema i u bočici i na svojoj koži, možete primeniti jednostavan trik koji će vas osvežiti i zadržati miris parfema tokom celog dana. Sve što vam treba su nekoliko kućanskih potrepština i malo vremena.

Trik za postojanost parfema

Prvi korak je potapanje pakovanja vazelina u vrelu vodu. Ovaj klasični sastojak, koji se često koristi u nezi kože, ima svojstvo zadržavanja mirisa. Nakon što ste ga potopili, poprskajte vazelin 6-8 puta sa vašim omiljenim parfemom. Ovaj korak omogućava da se miris ravnomerno rasporedi i infuzira u vazelin. Zatim, pomešajte sve zajedno kako biste osigurali da se miris ravnomerno raspodelio. Nakon mešanja, stavite smesu u frižider na minimalno dva sata. Hlađenje pomaže fiksiranju mirisa u vazelinu, čineći ga dugotrajnijim. Kada je smesa spremna, nanesite je na zglobove ili vrat kako biste uživali u svežem i ugodnom mirisu tokom celog dana.

Ovaj jednostavan trik ne samo da vam omogućava da uštedite novac na skupim parfemima, već i da prilagodite miris prema vlastitim preferencijama.