Imate LJUBAVNIH PROBLEMA i ne znate šta je razlog? Ovaj test će vam pomoći da to otkrijete! Šta ste prvo ugledali na ilustraciji?

Ljubav je pokretač sveta. Ali ljubav prema osobi sa kojom delite svoj svakodnevni život često može biti urušena usled malih nesporazuma. Kako bi izbegli udaljavanje od partnera, važno je da razmislite odakle potiču sumnje i strahovi, pa pokušajte da o tome razgovarate sa ljudima usvom bliskom okruženju.

.

Ovaj jednostavan test ima cilj da vas podstakne na razmišljanje, kako biste više saznali o sebi i ljubavnim vezama.

Dakle, šta je prvo što vam je privuklo pažnju na istaknutoj ilustraciji?

Glodar

Ako ste prvo primetili lik glodara, to znači da ste nesigurna osoba i ne verujete drugima. Ljubavni problemi mogu nastati upravo iz ovog razloga: ljubomora i vaša stalna potreba za sigurnošću mogli bi otuđiti vašeg partnera. Savet: Ostavite prošlost iza sebe i bez previše brige uživajte u ljubavnoj priči.

Profil muškarca

Ako je vašu pažnju privukao muški profil, to znači da ste neustrašivi i borite se da ljubav stavite na prvo mesto. Ali važno je posvetiti pravu pažnju bliskoj osobi kako bismo izbegli sukobe i nesporazume. Savet: Pokušajte da budete manje osetljivi i prepustite se snagama ljubavi, piše tuzlanski.ba.