@freelance_amy You don’t fool me Bruce! Does anyone elses dog do this? 😂 #dogsoftiktok #labrador #labradorsoftiktok #dogsvideo #relatable ♬ Every 1's a Winner (Single Version) - Hot Chocolate

Iako su labradori poznati kao vrlo aktivni psi, te spadaju i među aktivnije rase pasa, labrador Brus iz Engleske dokazuje da svaki pas ima svoju priču.

Korisnica TikToka, Ejmi Nikolson, na svom profilu je podelila snimak koji prikazuje šetnju sa Brusom.

Na početku intevjua za Newsweek ona je objasnila da je Brus porodični pas njenog dečka, koga je odlučila da prošeta tokom jedne posete kako bi oboje dobili malo treninga.

No, Brusu se izgleda ta ideja nije baš svidela, pa je u jednom trenutku počeo da hoda sve sporije. Nakon što je primetila da Nikolson nije shvatila njegovu poruku, počeo je da šepa i pravi se da ga boli noga.

"Pregledala sam mu šapu, ali nakon dva minuta vratio se u normalu. Ovo je učinio već nekoliko puta, ali on je inače pravi slatkiš", izjavila je Nikolson.

Njenu objavu pregledalo je više od 5,6 miliona ljudi, a neki od njih ostavili su i komentare. "Holivud ga zove", "Brus zaslužuje Oskara", "Brus i ja bi se odlično slagali", "Ovaj pas je moja duhovna životinja", "Obožavam Brusa", pisali su korisnici ispod objave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.