U numerologiji brojevi su povezani sa raznim simbolima, neki se smatraju najsrećnijim, jedni su povezani sa energijom ljubavi, a postoje oni koji se odnose na finansijsko blagostanje. Kada je reč o novcu, numerolozi smatraju da postoje brojevi koji su kao amajlije za privlačenje obilja i možete ih nositi u novčaniku.

Donosimo vam spisak jednocifrenih brojeva od kojih svaki ima posebno značenje u sferi novca. Izaberite nekoliko na osnovu onoga što želite da postignete kada je reč o finansijama. Možete ga zapisati na papir i nositi utaj papirić u novčaniku, ili ćete na radnom mestu imati olovke u tom broju. Na primer, ako je vaš broj 3, imaćete dve olovke na stolu, ili tri knjige, ili 3 srećne figurice.

Pročitajte u nastavku šta koji broj znači i izaberite nekoliko svojih i napravite lični kod za obilje i sreću u finansijama:

Jedinica: Ovaj broj simbolizuje novi početak, napredovanje i zbog toga povoljno utiče na polje finansija. Jedinica pomaže ljudima da uštede novac i razumno procene kako i na šta će ga potrošiti. Savršen je broj za ljude koji analiziraju i detaljno planiraju svaki svoj sledeći potez. Ako radite u oblasti u kojoj morate stalno razmišljati o budućnosti i praviti strategiju, onda je ovo vaš srećan broj.

Dvojka: Ovaj broj podstiče ljude da češće misle samo na sebe. Ovo je loš pomoćnik u finansijskim pitanjima, jer sebičnost donosi samo siromaštvo. Ukoliko dajete i delite, dobićete. Dvojka je suprotnost finansijskom toku, pa je treba izbegavati u ovom polju.

Trojka: Ovaj broj je jedan od srećnijih kada je reč o privlačenju novca. Predstavlja dobrog vodiča kada je reč o promeni finansijske situacije. Trojka je simbol harmonije, pa je numerolozi povezuju sa skladom u polju novca.

Četiri: broj 4 je simbioza dve dvojke. Iako pomaže da postavite ciljeve i oslobodite se nepotrebnih stvari, ovaj broj nije najpovoljnija amajlija za finansije. Energija četvroke je tu da nas podstakne da probudimo svoje sposobnosti, otkrijemo prioritete i životnu misiju. Ali kada je reč o novcu, ona nije toliko povoljna amajlija.

Petica: Broj 5 je povezan sa energijom obilje, pedstavlja zlatnu sredinu i numerolozi ga povezuju sa finansijskom srećom. Petica je dobar broj za one koji se bore za svoje snove, rizikuju, prelaze granice - posvećuju se napretku iz dana u dan.

Šestica: Više je povezana sa sferama života koje se odnose na ljubav i veze. Zbog toga je Šesticu povoljnije koristiti kada za emotivne stvari nego za finansije.

Sedmica: Jedna od najsrećnijih brojeva u svim oblastima, Sedmica menja sudbinu osobe, a numerolozi smatraju da su ljudi koji imaju ovaj broj prisutan u životu (broj kuće, datuma rođenja...) posebno srećni. Energija Sedmice vodi ka dobrim odlukama, izborima i pravom putu.

Osmica: Beskonačno obilje, takvu poruku nam šalje Osmica. Ovo je simbol materijalne stabilnosti i štednje, ali i kruženja novca konstantno. Osmica je povoljan broj za finansije, ali nije srećniji od Sedmice.

Devetka: Ovaj broj otklanja blokade kada je reč o razvoju karijere, napredovanje u poslu. Može doneti pozitivnu energiju osobama koje suočavaju sa finansijskim poteškoćama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.