EH, DA MI JE OVAJ PAMET BILA: Zaustavili su ženu (74) i pitali je šta bi uradila drugačije da se PONOVO RODI, njen odgovor gađa pravo u SUŠTINU

Šta biste vi uradili kada biste mogli da vratite vreme? Da li biste nešto promenili ili ne biste menjali ama baš ništa? Pitanja zlata vrede, baš kao i odgovori. I upravo sledi jedan takav odgovor.

Izvor: Žena Blic/Jelena Milenković  |  
.

.

Sedamdesetčetvorogodišnju ženu zaustavili su na ulici i pitali su je šta bi promenila da se ponovo rodi. Njen odgovor važan je s obzirom na to da ima decenije životnog iskustva. Došlo se tako na temu naknadne pameti koju mnogi pogrešno tumače pa kada razmišljaju o prošlosti, uglavnom sebe krive za ono što su mogli da urade, a nisu, mogli da kažu ali su ipak prećutali.

Razmišljanja ove vrste treba da posluži za nauk, da se stvari bolje sagledaju i to naravno posluži za naredne životne poteze.

"Nikad nemoj da misliš da će sutra biti neko dobro vreme. Uživaj u životu svaki dan. Zato, jer sam ja uvek pre mislila da ću biti srećnija u budućnosti, sutra. I onda samo rad, rad, rad. Ma previše posla. To nije dobro. Ljudi, treba da uživate u životu", rekla je ova žena koja je učestvovala u jednoj anketi.