Da li ste POZITIVNA ILI NEGATIVNA OSOBA, kako gledate na život? Ovaj test će vam to otkriti...

Da li test ličnosti može da otkrije vaše skrivene osobine? Ovaj test ličnosti je zasnovan na ilustraciji i trebalo bi da odgovorite šta je prvo što ste ugledali na njoj. Ova ilustracija će vam odgonetnuti da li na život gledate pozitivno ili negativno. Da li ste spremni da saznate? Šta ste prvo ugledali - žensku siluetu ili muški profil?

Izvor: Times Of India/Krstarica/A.J.  |  
.

.

Silueta žene

Ako prvo vidite siluetu žene, to znači da ste okruženi pozitivnom energijom i verujete u širenje svoje pozitivnosti na one oko sebe, piše Times of India. Privući ćete mnogo dobrih duša u svoj život, a najveća mana je to što možete biti preosetljivi ako neko sa više negativne energije uđe u vaš život. Međutim, ponovnim povezivanjem sa svojom unutrašnjom dobrotom i pronalaženjem snage u njoj, možete ponovo postati jaki.

Muško lice

Ako vidite muško lice, to može značiti da imate pesimističniji pogled na život. To ne znači da ste potpuno negativni, već da želite da budete sigurni da je sve oko vas uredno i zaštićeno. Takođe možete biti skeptični i imati problema sa poverenjem. Volite da testirate ljude koji dolaze u vaš život da biste bili sigurni da vas niko neće povrediti.