Da li biste posetili restoran u kom KONOBARICE ŠAMARAJU GOSTE i to dobro naplaćuju? Pogledajte snimak i sve će vam biti jasno...

Ako uživate u tome da vam neko nanosi bol podjednako koliko uživate i u hrani, jedan restoran u Nagoji pravo je mesto za vas. Jer, u njemu ćete uz obrok dobiti i batine. Odnosno, onoliko šamara koliko ih platite.

Izvor: cdm.me  |  
Ilustracija Foto: paul prescott/Shutterstock
Ilustracija Foto: paul prescott/Shutterstock
.

Jedan šamar košta nešto manje od dva evra, a "odvaliće" vam ga konobarica, i to nimalo nežno! Cena odlazi i na 3,15 evra ako sami birate devojku. Iako taj restoran postoji već godinama, o njemu su se ovih dana raspisali kineski mediji, čiji su prilog u međuvremenu preuzele i brojne novinske kuće u Sjedinjenim Američkim Državama i u Еvropi.

Zabeleženi video, koji možete pogledati NA OVOM LINKU, tako prikazuje da se konobarice svojski trude da udare svoje goste, da neki od njih naručuju seriju šamara.

Inače, lokal se oglašava uz opasku da nudi najgoru uslugu svojim gostima, naziv mu je Šahihoko-ja, a s ovom kontroverznom praksom započeo je 2012. godine.

Ideju je osmislila vlasnica objekta u trenucima dok je slabo poslovala. U početku je goste šamarala samo jedna devojka, ali gostima se iživljavanje toliko svidelo da je u međuvremenu morala da zaposli još devojaka.

Još jedan snimak iz restorana možete pogledati NA OVOM LINKU!