BOCKA vas omiljeni džemper? Nudimo vam efikasno rešenje kako da ga omekšate!!

Bockanje džempera jedna je od najneprijatnijih stvari koje možete da osetite na svojoj koži, ali pre nego što odustanete od nošenja ovog odevnog komada tokom zimskog perioda, pogledajte efikasno rešenje koje vam može pomoći u ovakvim situacijama!

Izvor: Krstarica/A.J.  |  
Ilustracija Foto: AliceCam/Shutterstock
Ilustracija Foto: AliceCam/Shutterstock
.

Pre svake kupovine potrebno je da proverite sastav na etiketi. Kad god ste u prilici, birajte prirodne materijale, a klonite se akrila, jer oni izazivaju peckanje kože.

Sirće je i u ovom slučaju od pomoći

Da bi vam džemper bio mekan i udoban, potopite ga u mešavinu sirćeta i vode, ostavite da stoji oko 20 minuta, iscedite i ostavite da osuši.

Svim tvrdim vlaknima treba malo omekšavanja. Iako je najlakše ubaciti džemper u fabrički omekšivač, prirodne alternative su jednako dobre, ako ne i efikasnije.

Regenerator za kosu je bolja opcija od bilo kog omekšivača

Ako niste zadovoljni efektima sirćeta, probajte da džemper tretirate regeneratorom za kosu. Kao i kosi, i vlaknima odeće je potrebna vlaga da bi bila mekša i ne bi grebala kožu.

Savetuje se da stavite malo regeneratora na ruke, a zatim mokar džemper „izmasirate“ prstima, isperite hladnom vodom i ostavite da se osuši.