Svetski dan knjige u Laguni

Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava Udruženje izdavača i knjižara Srbije organizovaće u saradnji sa nadležnim institucijama i ustanovama i Privrednom komorom Beograda, od 21. aprila do 1. maja, Četvrti festival knjige „Svi smo mi čitaoci“, kulturni događaj koji doprinosi unapređenju i razvoju čitalaštva, namenjen širokoj publici.

.

Udruženje izdavača i knjižara Srbije priključiće se kampanji „Negujmo srpski jezik“, tako da će tokom aprila ona biti proširena a podržaće je i knjižare Delfi i izdavačka kuća Laguna.

U okviru Festivala biće izveden program za mlade ljude „Svi smo mi čitaoci“, koji će voditi Ljubivoje Ršumović u ponedeljak, 25. aprila u 14 časova na Vračarskom platou.

Svetski dan knjige, 23. aprila, proteći će u Srbiji u znaku velikih sniženja cena svetskih i domaćih knjiga.

Izdavačka kuća Laguna i ove godine sa velikim zadovoljstvom obeležava Svetski dan knjige i za sve čitaoce pripremila je akciju koja omogućava kupovinu sjajnih naslova po neverovatnim niskim cenama.

Svim članovima bibllioteke sa aktivnom članskom kartom omogućava se popust od 20% na sva Lagunina izdanja u knjižarama Delfi.

Ovaj popust važiće u periodu 22. do 24. aprila 2016. godine.

Uz ovaj popust ne važe količinski i članski popusti.

U akciji učestvuju sve knjižare Delfi.

Zajedno sa izdavačkom kućom Laguna proslavite Dan knjige i uživajte u akciji koja je pripremljena samo za vas!