Guska spasila psa od uspavljivanja!

Ljubav pomera granice i čini čuda. Ona vam se desi kada se najmanje nadate i donese vam ono što ste najmanje očekivali. Upravo to se desio Reksu...

.

Pre nego što je sreo ljubav svog života, pas po imenu Reks je bio u velikoj nevolji. Sve se promenilo kada je upoznao gusku Džeraldin.

On je nažalost bio u rukama zlostavljača, ali je spašen i odveden u prihvatilište za pse. Guska Džeraldin, u koju se odmah zaljubio, ga je izlečila od agresije koju je stekao tokom života.

Iako nesrećna životinja nije kriva za svoje probleme sa agresivnošću, ona nikako nije mogla da se uklopi u novi ambijent, pa je napadala druge zbrinute životinje. Verovalo se da za nju nema spasa, pa je osuđena na smrt.

U prihvatilištu se dogodio susret sa Džeraldin, guskom koja je na to mesto dospela jer je, kao i Reks, imala problematičnu prošlost zbog agresivnog ponašanja. Nju su vlasnici napustili jer nisu mogli da trpe njeno ponašanje.

Volonteri su se bojali da će se prvi susret pretvoriti u tuču, ali su se ubrzo uverili u suprotno.

"Bila je to ljubav na prvi pogled, verovatno zato što oboje dele sličnu tužnu prošlost. Sada provode vreme u igranju i druženju, ne razdvajaju se ni na minut", kaže vlasnica prihvatilišta Šila Breslin.