Zanimljivosti

Frizerka pokazala trik: Evo kako da znate da li su vam vrhovi kose ispucali i koliko tačno treba da je skratite? (VIDEO)

Ako ste i vi jedna od onih žena koja se često pogleda u ogledalo i prvo što primeti jesu ispucali vrhovi kose onda je ovo pravi trik za vas. Da li vam je zaista potrebno šišanje, koliko je neophodno skratiti kosu? Odgovore na ova pitanja dala je jedna frizerka u svojoj Tik Tok objavi.

27.08.2021. - 14:00h
Da li vam treba šišanje?
Da li vam treba šišanje?foto: BLACKDAY/Shutterstock

Volite dugačku negovanu kosu. I taman kad konačno imate "idealnu" dužinu kose primećujete da su vam vrhovi ispucali i da vam je potrebno šišanje.

Po odlasku kod frizera se ubeđujete, on bi da skati više, vi želite manje.

Znajući za probleme žena frizerka po imenu @HannahKellyHair nedavno je na svom Tik Tok profilu podelila video u kojem je objasnila svoju jednostavnu metodu pomoću koje možete odrediti koliko tačno kosu treba skratiti. Sve što vam je potrebno je jedan beli komad papira.


- Ovo je brzi savet za one s tamnom kosom koji ne žele da previše skraćuju dužinu kose. Uzmite beli papir, i prebacite je preko njega. Odmah ćete videćeti u kakvom stanju su vrhovi, kao i koliko tačno kose treba da se odseče. One žene sa svetlijom kosom mogu da urade isto, samo umesto belog treba da koriste tamniiji papir.

Njen video je brzo postao viralan, sa više od tri miliona pregleda i više od 213.000 lajkova, a stotine tiktokera se javilo i s komentarima.

- Odličan savet - napisala je jedna žena, a druga koja je frizerka, dodala je da upravo zbog određivanja dužine ispucalih vrhova u svom salonu za tamnokose klijentkinje ima bele ogrtače, a crne za plavuše, piše Mirror, penosi Večernji.hr.