Zbog velikih grudi je postala zvezda Instagrama: Skromna vaspitačica se stidela svojih oblina, a onda je dala otkaz...

Bila je skromna vaspitačica i ceo život je sakrivala svoje obline, pogotovo velike grudi u koje su gledali mnogi muškarci. Posle nekoliko decenija, učiteljica je odlučila da istakne svoj seksepil i promeni profesiju.

.

Vaspitačica iz Lidsa, Rejčel Peru, zvezda je Instagrama, a to je postala u svojoj 50. godini.

"Pre Instagrama sam vodila dosadan život. Bila sam vaspitačica i decenijama postiđena zbog svojih grudi koje su previše privlačile pažnju muškaraca. Stalno sam nosila vrećastu odeću i krila se, a razmišljala sam i o tome da ih smanjim", kaže ona za Dejli Mejl, dodajući da je čak i zakazala operaciju, ali je odustala kada je shvatila da je period oporavka predug, a njena deca su u to vreme bila mala i nisu mogla bez njenog stalnog nadzora.

"Oduvek sam bila izložena podrugljivim, ali i pohotnim komentarima zbog grudi, što mi je smetalo", kaže.

Kada je okončala brak sa suprugom koji je trajao 23 godine, shvatila je da ako želi da nađe novu ljubav, mora malo da se opusti, prenosi zena.blic.rs.

.

"Istovremeno se desilo to da sam prihvatila sebe i svoje telo i što sam starija manje me je briga šta kažu o meni", kaže Rejčel, koja je sada u braku sa suprugom Markom koga je upoznala na dejting aplikaciji. Od kada je sa njim, kaže, samopouzdanje joj je otišlo u nebesa.

"Moja manekenska karijera počela je slučajno. Pristala sam da budem model za jednu lokalnu modnu kuću, a cilj je bio prikupljanje novca u humanitarne svrhe. Kako je vreme odmicalo, to mi se sve više dopadalo i šest godina kasnije postala sam profesionalni model. Sada sam u kompaniji "Bridge Models", koja je specijalizovana za žene sa oblinama", kaže ona.

.

"Sada tek živim. Ranije sam odbijala svaku aktivnost, svaku ponudu. U svemu su me sputavale moje grudi. Danas više nije tako, volim svaki centimetar sebe", zaključuje.