Zanimljivosti

Sajam školica sporta na Adi

U subotu 22. septembra, na sportskim terenima kod kružnog toka na Adi Ciganliji, od 10 do 19 časova će se ponovo održati sajam školica sporta “Prvi trening”.
19.09.2018. - 09:00h
Foto promo
Foto promo

Bavljenje sportom je jedan od ključnih elemenata psihofizičkog razvoja kod dece i značajno utiče na njihovo zdravlje, fizičku spremnost i samopouzdanje. Danas deca provode dosta vremena u sedećem položaju kako u školi, tako i u slobodno vreme koristeći kompjutere i mobilne telefone, pa je ovaj sajam sjajna prilika da se upoznaju sa različitim sportovima i izaberu onaj koji ih najviše privlači.

Foto promo
Foto promo

Više od 20 školica sporta će na sajmu predstaviti svoje programe, način rada i termine. Mališani će uz pomoć demonstracije treninga moći da se upoznaju sa velikim brojem sportova poput fudbala, košarke, odbojke, plivanja, borilačkih sportova, ritmičke gimnastike, kapuere, plesa, atletike, tenisa i mnogih drugih.

Sajam je idealna prilika da na jednom mestu otkrujete sve što želite i treba da znate o razvoju dece, i to od ljudi koji se profesionalno i posvećeno bave sportom za decu. Školice i njihovi predstavnici su na raspolaganju svim roditeljima i deci za konsultacije pri donošenju odluke o izboru sporta. Učešće posetlilaca je besplatno.

Foto promo
Foto promo

Pozivamo vas da odvojite vreme za važne stvari, istražite, informišete se o brojnim opcijama koje Beograd nudi i investirate u zdravlje vašeg deteta. Vidimo se u subotu 22. septembra na sportskim terenima na Adi Ciganliji.

Sportski pozdrav!