Zanimljivosti

Ako volite da vas na plaži zakopavaju u pesku, pazite da ne nastradate kao ovaj mladić! Evo šta mu se pojavilo na nogama (FOTO)

Keli Muholen Dumas je mama 17-godišnjaka Majkla čiju je fotografiju sa plaže objavila na društvene mreže, kako bi upozorila ostale roditelje na problem koji je zadesio njenog sina.
01.08.2018. - 10:09h

Dok su se zabavljali i odmarali na plaži, Majkla su drugari zakopali u pesak do vrata, i u tom položaju je proveo neko vreme, piše britanski "Metro".

Kada je izašao iz rupe, primetio je po nogama crvene pečete. Nakon odlaska lekaru, utvrđeno je da je zadobio ozbiljnu infekciju. Njegove noge napali su takozvani crveni paraziti koji, kako prenosi britanski "Metro", uglavnom napadaju životinje.

Iako je od letovanja u Majamiju prošlo nekoliko meseci, dečak se i dalje bori sa infekcijom.

"Nemojte da idete na plažu bez zatvorenih cipela. Moj sin je veoma bolestan i kao posledica ostaće mu trajni ožiljci. Ne može ni flastere da stavlja. Svakog dana mora da se kupa u izbeljivaču, kako mu se zaraza ne bi proširila po drugim delovima tela. Moramo ići kod dermatologa svake nedelje sve dok mu potpuno ne nestanu pečati. A, to može trajati mesecima", napisala je majka na svom Fejsbuku.