Svojim odgovorom na ovu temu, može se reći da je Nole zapušio usta svim kritičarima i "hejterima". Naime, nakon pandemije kovid virusa, popularni teniser nije želeo da primi vakcinu što ga je dosta dugo odvojilo van terena i stvorilo mu brojne probleme na raznim turnirima, a sve je kulminiralo odlaskom na Australijan Open.

Međutim, u najskorijem intervjuu je istakao da nije ni pro, ni anti-vakser. On je istakao da će uvek podržati filozofiju mogućnosti izbora.

"Ljudi pokušavaju da me deklarišu kao anti-vaksera. Nisam anti-vakser, niti sam pro-vakser, ja sam za mogućnost izbora", izjavio je Novak Đoković za emisiju 60 minuta.

Podsećanja radi, Novak će se treninzima vratiti 10. decembra, kako najavljuje njegov kondicioni trener, a prvi egzibicioni meč bi trebao da ima sa Alkarazom 27. decembra, nakon čega će učestvovati na Junajted kupu u Pertu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.