Drveni bungalov broj 3 u odmaralištu Cal Neva na granici Nevade i Kalifornije s pogledom na jezero Tahoe, okružen visokim drvećem i terasom, bio je njeno omiljeno mesto za odmor.

No bungalov će biti srušen zbog planova za izgradnju luksuznog hotela. Bungalov je bio opremljen krevetom u obliku srca i tajnim tunelom za sastanke i mesto je gde je Monro bila vikend pre smrti.

Monro se navodno u tom bungalovu i predozirala. Pevač Frenk Sinatra, suvlasnik kompleksa koji je boravio u bungalovu broj 5, i Sam Giancana, čikaški mafijaški bos i navodni tihi Sinatrin partner u Cal Nevi, kom je bio zabranjen pristup kockarnicama u Nevadi i koji je Sinatru na kraju koštao licence za kockarnice, pronašli su je, oživeli i odveli u bolnicu.

Odmaralište je kasnije nastavilo s radom pod drugim vlasnicima, a gosti su mogli da odsednu u Merilininom bungalovu za nekoliko stotina dolara po noći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.