Australijska pop zvezda, koja je trenutno usred velikog povratka u svetu muzike, zahvaljujući svom novom singlu "Padam Padam", optužena je za "ubacivanje" satanističkih poruka u svojim muzičkim spotovima, kao i na omotu albuma.

Bogobojažljivi teoretičari zavere istakli su da se na omotu predstojećeg albuma 55-godišnjaka Tension nalazi poza Iluminata.

Iluminati su grupa za koju teoretičari zavere tvrde da kontroliše svetske poslove i ekonomiju, a njeni članovi dolaze iz sveta politike, biznisa i zabave.

Na naslovnoj slici Tensiona, Kajli drži jednu ruku preko oka, za šta teoretičari zavere veruju da se odnosi na "svevideće oko".

"Ne znam ko ti je rekao da ovako poziraš, ali to je simbol satanizma“, napisao je jedan obožavalac na Tviteru.

"Gest rukom predstavlja 666, a pokrivanje jednog oka je dobro poznat satanski gest. Sigurno ste znali to“, dodali su.

"Zaista SATANSKI, Kajli“, primetio je drugi, dok je jedan napisao: "Znači, iluminati imaju novu lutku igračku, a ona je pop princeza!“

Kajli je daleko od prve poznate ličnosti koja je optužena da je deo Iluminata.

2018. godine, Elizabet Harli, Boj Džordž, Robert Dauni i bivši američki predsednik Džordž V. Buš optuženi su da su deo satanskog podzemnog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.