Iako su mnogi ovo preneli kao da je pevačica uhapšena, te da su joj stavili i lisice, ona se sada oglasila i otkrila o čemu se tačno radilo.

"Radila sam sve što radim svakog vikenda, a to je – pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala sa rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam ni da vam se sad ovako obraćam", rekla je Tea u storiju na Instagramu.

Podsetimo, Tea je pre nekoliko meseci privedena je na aerodromu u Nemačkoj. Nju je tada uhapsila na aerodromu, finansijska inspekcija.

"Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok", rekao je tada njen menadžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.