Tajla Medison iz Njukasla u Australiji nedavno je raskinula sa svojim dečkom i otputovala u Evropu da se uteši. Tokom desetodnevnog odmora imala je intimne odnose sa čak 22 muškarca, što je otkrila na svom TikToku.

"Raskinula sam s dečkom i otišla na odmor 10 dana. Cilj mi je bio da spavam sa 20 muškaraca, ali eto, došla sam do broja 22", rekla je ona.

Vrlo brzo, njena izjava postala je viralna s lavinom komentara, a dobila je mnogo više negativnih nego pozitivnih.

"Pokušavam da blokiram većinu negativnih komentara, ali na ovom nivou je to teško ignorisati. Mislim da je nepristojno da se zove "sramota". Da je neki momak postavio video, on i njegovi prijatelji bi čestitali jedan drugom. Izuzetno je tužno što je ova vrsta dvostrukih standarda i dalje prisutna 2024. godini. Muškarci nikada neće morati da dožive ovakvu osudu ili da znaju kako je kad te zovu ku*vom. Nikada ne bih sedela i snimala spot i nazivala nekoga pogrdnim imenima", navela je ona.

- Zamislite da je vaša životna misija da spavate sa svakim muškarcem na koga naiđete, objavite to na internetu i očekujete pohvale za to - prokomentarisao je jedan od pratilaca kojima se nije dopao njen pristup..

Međutim, mnogi su stali u Tailinu odbranu, rekavši da bi komentari bili pozitivniji "da je u pitanju muškarac“.

Srećom, Tajla se nije preterano nasekirala.

- Seks je samo deo života. Mislim da nemam čega da se stidim. Moji najmiliji me poznaju i znaju kakva sam osoba u stvarnom životu, moj onlajn sadržaj je tu samo da izgradim posao. Uvek sam bila otvorena knjiga o bilo čemu u životu i volim da moje društvene mreže budu odraz toga, tako da nema mnogo toga što je van granica. Svakog dana neko ima problem sa onim što radim na poslu ili sa onim što izaberem da objavim - zaključuje Tajla, piše Daily Star.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.