HOROSKOP OD 20. DO 26. MAJA: Ribe donose važnu odluku u ljubavnoj vezi; Vage su pod jakim pritiskom, doći će do "pucanja" odnosa; Rakovi nervozni...
Šta vas čeka u nedelji pred nama, proverite sa zvezdama!
19.5.2024. 8:43
Ljubitelji ribe moraju isprobati ovaj recept.
18.06.2020.|10:05
Izvor: Prva
Potrebno je:
10 paprika
1 glavica crnog luka
4 čena belog luka
200 gr isprženog oslića
1 kašika ajvara
200 gr pirinča
1 veći krompir
2 veća paradajza
tucana aleva paprika
malo začina i soli..biber
ulje
Priprema:
Oslića posoliti i uvaljati u kukuruzno brašno i ispržiti u ulju. U tom ulju ispržiti sitno seckan crni i beli luk i skloniti sa vatre. Pirinač obariti.. U luk dodati alevu pariku, biber so začin .
Ubaciti pirinač i izmešati. Ribu rukama isitniti odvojiti ako ima kosti i izmešati sa pirinčom. Dodati seckan peršunov list .
Paprike osčistiti od semena i iseći po dužini. Kašikom punoiti nadevom i preko poslagati krugove paradajza .
Ostatak paradajza naseći pored paprika. Premazati paprike uljem i peći na 220 stepeni C oko 50-60 min...Fantastičan ukus koji morate probati.
Izvor: bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.