Promocija knjige "I-SKY" đakona Nenada Ilića

Promocija knjige „I-SKY“ đakona Nenada Ilića biće održana u utorak 30. avgusta u kafeteriji Bukmarker, u knjižari Delfi SKC u 19 sati.

PR
Foto: Promo
Foto: Promo
.

O knjizi će, osim autora, govoriti i urednica izdanja Dubravka Dragović Šehović.

„I-SKY“ je futuristička priča u najboljem duhu „Matriksa“.

Pošto je posle Sedmogodišnje pandemije protutnjala Islamska kontroverza i završio se Veliki haos, strah od smrti prevaziđen je tokom poslednjih desetak godina JA-oblacima, skladištima kompletnog sećanja i svih osobina jedne ličnosti, koji i posle smrti pojedinca imaju mogućnost komunikacije sa živima, kao i sa ostalim postmortem oblacima.

Ali odjednom počinju da se pronose glasine o neobjašnjivom gašenju JA-oblaka. Širi se paničan strah. Din, amsterdamski stručnjak za marketing, poreklom Srbin, izolovan od realnosti fizičkog sveta, dobija od korporacije u kojoj radi I-SKY zadatak da napravi kampanju za umirenje široke publike zbog širenja epidemije gašenja JA-oblaka.

Uznemireni Din, do tada udobno uljuljkan u svoju izolaciju, na jednom od retkih poslovnih sastanaka uživo upoznaje Saru, mladu ženu koja ga privlači. Kako bi joj se približio, Din s mukom savlađuje prepreke sopstvene neurotičnosti. Ispostavlja se da Sara spada u radikalne protivnike JA-neba...