Osmi mart sa Vedranom Rudan!

Kao retko ko, ona svojim rečima napravi zemljotres, svojim stavovima preispituje savest društva i ogoljava licemere i uvek je zadovoljstvo slušati je.

PR
Foto: Promo Laguna
Foto: Promo Laguna
.

Vedrana Rudan dolazi u Beograd da sa čitaocima u Srbiji proslavi Osmi mart na promociji knjige „Crnci u Firenci“, koja će se održati u Velikoj sala SKC-a, u petak 8. marta od 18 sati.

Prikazujući riječku porodicu koja se teško nosi sa egzistencijalnim problemima, Vedrana Rudan je u romanu „Crnci u Firenci“ ispričala priču koja duboko uznemiruje, bez obzira na to što je često praćena smehom. Svi likovi u romanu sami iznose svoju verziju lične i porodične drame: otac je izašao iz rata s dijagnozom PTSP-a; majka radi kao kućna pomoćnica u Italiji; kćerka je trudna i razmišlja o abortusu; sin se vratio iz SAD-a, gde je ostavio ženu i dete jer ne može bez hrvatskog zalaska sunca; nona je ogorčena jer je uverena da bi svi najradije da je nema…

Na promociji će, pored Vedrane, govoriti i Tatjana Nježić, novinarka i publicistkinja, i Jasmina Radojičić, urednica knjige.

Ne propustite!