Urban

Vodimo vas u bioskop: KRALJ LAVOVA čeka vas u Tuckwood-u!

Prva TV i Taramount film vode vas u bioskop. Budite brzi!

23.07.2019. - 11:00h
Diznijev „KRALJ LAVOVA“ odvešće vas u afričke savane, gde je rođen budući kralj
Diznijev „KRALJ LAVOVA“ odvešće vas u afričke savane, gde je rođen budući kraljfoto: Promo/Taramount

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj.

Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom.

Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover (Nikola Šurbanović) kao Simba, Bijonse Nouls Karter (Andrijana Oliverić) kao Nala, Džejms Erl Džons (Vladan Živković) kao Mufasa, Čuitel Edžiofor (Dragan Vujić Vujke) kao Skar, Set Rogen (Marko Gvero) kao Pumba i Bili Ajhner (Milan Antonić) kao Timon.

Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev KRALJ LAVOVA "riče" u bioskopima od 17. jula.

Dvoje najbržih čitalaca Prva TV i Taramount film nagrađuju ulaznicama za večerašnju projekciju u bioskopu Tuckwood u 21.00!

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete ime i prezime na mail poklon@prva.rs. Dobitnici će biti kontaktirani mejlom. Budite brzi!

KRALJ LAVOVA (THE LION KING)

2D i 3D, sinhronizovano i titlovano

Režija: Jon Favreau

Glasovi: Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, Billy Eichner, John Kani, John Oliver, Florence Kasumba, Eric André, Keegan-Michael Key, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph, with Beyoncé Knowles-Carter i James Earl Jones / Sinhronizacija: Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Marko Gvero, Milan Antonić, Nikola Šurbanović, Andrijana Oliverić, David Marković, Lejla Hot, Elizabeta Đorevska, Vladan Živković, Davor Perunović, Tanja Banjanin…

Scenario: Jeff Nathanson

Žanr: Animirana avantura

Studio: Disney