Urban

Sastanak na neviđeno - sa knjigom! U susret Danu zaljubljenih, Prva.rs i Vulkan vas nagrađuju lepim poklonima!

Sastanak na neviđeno - sa knjigom! Iznenadite dragu osobu najlepšim poklonom!  Vulkan i Prva.rs, poklanjaju vam PET naslova!

12.02.2019. - 09:46h
Sastanak na neviđeno - s knjigom!
Sastanak na neviđeno - s knjigom!foto: Promo

U susret Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo je i ove godine pripremilo najlepše poklone za svoje čitaoce! U pitanju je "Blind date with a book", odnosno sastanak na neviđeno, ali sa knjigom!

Ne sudite knjizi po koricama! Pratite kratke smernice sa nalepnica pažljivo upakovane knjige i odaberite pravi poklon za dragu osobu. Naslov romana ostaje nepoznat, u tome i jeste čar. Intrigantni tragovi odvešće vas u carstvo pisanih reči različitih žanrova.

  • Promenite život iz korena! Volite. Budite odvažni. Puni samopouzdanja. 
  • Četiri stranca. Snežna oluja. Otmica. Triler za pamćenje! 
  • Ruska velika kneginja. Ili... Prevarant. Vi procenite. 
  • Profesor ruske književnosti. Sastanak na neviđeno. Susret romantičnih duša.

Prepustite se mašti i izaberite tematiku prema svojim afinitetima. Da li će to biti ljubavni roman, istorijski, misterija, triler ili popularna psihologija odlučite sami! Jedno je sigurno - šta god da odaberete, nećete pogrešiti!

Vulkan izdavaštvo pažljivo je izdvojilo naslove u moru bestselera i u skladu sa svetskim trendovima. U pitanju su knjige koje su oduševile čitaoce širom sveta, a sada je red došao i na vas. Nesvakidašnji poklon pomoći će vam da osvojite srce drage osobe. Ne propustite priliku za to, uputite se u najbližu knjižaru Vulkan i zakažite neobičan sastanak sa knjigom od 8. do 21. februara!

Ovom prilikom, Vulkan i Prva.rs, obradovaće pet najbržih posetilaca sajta, koji nam pošalju e-mail na: poklon@prva.rs. Pored svog imena i prezimena, izaberite JEDNU od doleponuđenih smernica, za koju pretpostavljate da će najviše odgovarati vašim afinitetima, ili afinitetima vaše voljene osobe. Jedno je sigurno, šta god da odlučite, nećete pogrešiti!

  • Promenite život iz korena! Volite. Budite odvažni. Puni samopouzdanja. (1 knjiga)
  • Četiri stranca. Snežna oluja. Otmica. Triler za pamćenje! (1knjiga)
  • Ruska velika kneginja. Ili... Prevarant. Vi procenite. (1 knjiga)
  • Profesor ruske književnosti. Sastanak na neviđeno. Susret romantičnih duša. (delimo 2x1 knjigu). 
  • NAPOMENA:  Za prve tri smernice delimo po jednu knjigu, dok za četvrtu smernicu nagrađujemo dvoje najbržih! Svi dobitnici knjiga biće kontaktirani mejlom.