Probajte "točak pozu" u seksu, jer ona pruža vrhunac koji duže traje!

Pokušali ste na bezbroj načina da vratite strast u vašu postelju, ali niste uspeli, a ideja vam je ponestalo. Seksolozi objašnjavaju novu seks pozu koja garantuje jak i nezaboravan užitak.

seks, foto: Depositphotos/IuriiSokolov
seks, foto: Depositphotos/IuriiSokolov

"Pokretač točka je seks poza iz više etapa, koja pruža originalost i raznovrsnost osećaja bez prekida stimulacije. U toku tri etape od kojih se sastoji, muškarac treba da kruži vrlo sporo oko svoje partnerke, pri čemu muški polni organ služi kao osa rotacije.Idealno je da se ciklus ponovi više puta i vrlo je pogodan za tantrički seks”, smatra seksolog Sofija Kapablanka.

U prvoj etapi se zauzme klasična misionarska poza: muškarac je između butina žene i penetrira.

U drugoj etapi, muškarac spušta svoju levu nogu, a zatim i desnu na desnu nogu partnerke, trenutak u kome se okreće na penisu, dok dva tela iscrtavaju određenu pozu grčkog krsta, piše telegraf.rs.

U trećoj etapi, muškarac nastavlja rotaciju, praveći polukrug i završava sa svojom glavom između njenih nogu i sa svojim nogama na obe strane ramena partnerke. U ovom položaju žena može usnama, odnosno jezikom, dodirivati stopala svog partnera, kako bi poboljšala užitak.