Otkriven je TIP MUŠKARCA sa kojim će žena doživeti NAJBOLJI VRHUNAC U KREVETU!

Doživljavanje ženskog vrhunca je oduvek bilo složena tema, a mnogi muškarci i dalje pokušavaju da razumeju tajnu zadovoljstva svojih partnerki!

Izvor: 24sedam.rs/K.B.  |  
Ilustracija Foto: aslysun/Shutterstock
Ilustracija Foto: aslysun/Shutterstock
.

Istraživanje sprovedeno na ženama uzrasta od 20 do 69 godina, kojima su postavljani pitanja o njihovoj se*sualnoj prošlosti, otkriva sa kojim tipom muškaraca žene doživljavaju najbolji "završetak".

Anketa je isključila žene koje su bile u posvećenim, dugotrajnim vezama, verujući da bi takvi ljudi mogli pristrasno procenjivati svoje trenutne partnere.

Prema rezultatima istraživanja, muškarci koje većina opisuje kao "duhovite" - sklone šalama i zabavnim razgovorima, pokazali su se kao najbolji ljubavnici.

Studija objavljena u časopisu "Socioaffective Neuroscience & Psychology" ukazuje na to da su duhoviti, kreativni i emocionalno topli muškarci verovatnije "pružali orgazam" ženama, a žene su ocenjivale orgazme sa njima kao "najbolje".

Cilj istraživanja bio je identifikovati koje osobine kod muškaraca su povezane sa njihovom sposobnošću da pruže zadovoljavajući vrhunac. Rezultati ukazuju da vesela i razigrana ličnost, koja se percipira kao dobro raspoloženje, igra ključnu ulogu u postizanju dubokih se*sualnih vrhunaca. To sugeriše da humor doprinosi bliskosti koja omogućava ženama da dožive intimnost na dubljem nivou.

Istraživači ističu da ženski orgazam više zavisi od osobina koje simbolizuju pažnju i emocionalnu vezu, kao što su vernost, emocionalna toplina i duhovitost, nego od tradicionalnih obeležja muškosti, kao što su izražena vilica i slično.

Žene su imale najbolje iskustvo sa muškarcima koji su pokazivali pozitivne karakteristike. Partneri koji su pružali velike orgazme bili su ocenjeni kao duhovitiji, kreativniji, topliji, verniji i prijatnijeg mirisa od onih koji nisu uspeli da ostvare nezaboravne trenutke.