Osećate da se LJUBAVI BLIŽI KRAJ? Ovih 10 znakova vam govore da idete stazom ODLJUBLJIVANJA!

Ljubav je nekada cvetala, a sada nismo oduševljeni svojim izborom partnera. Svi smo se susreli sa ovom situacijom, zar ne? >Veoma je teško pomiriti se sa vezom koja je „potrošila“ svoj rok trajanja. Verovatno da i u takvoj vezi postoji poprilična količina ljubavi, ali sada ona se pretvorila u udobnost i komfor.

foto: Depositphotos/vadimphoto1@gmail.com
foto: Depositphotos/vadimphoto1@gmail.com

Na kraju krajeva, ipak, svako ko se ikada našao na stazi “odljubljivanja” svakako je svestan da ponekad jednostavno moramo odustati dok smo u prednosti.

Danas vam otkrivamo deset znakova koji vam upravo to govore. Ako kojim slučajem osećate da vaša veza nije uzbudljiva i strastvena kao što je nekad bila, savetujemo vam da ih pročitate.

NIJE VAM PRIJATNO U DRUŠTVU DRUGIH PAROVA

Kada ste u ljubavi, ne primećujete druge parove koji javno izražavaju svoju ljubav, jer ste i vi jedni od njih. Ipak, ako vam se u nekom trenutku smuči njihovo ponašanje, verovatno ste ljubomorni jer je njihova veza bolja od vaše.

VAŠ PARTNER VAM JE VIŠE NAJBOLJI PRIJATELJ NEGO LJUBAVNIK

Društvo nas je naučilo da naš partner mora biti naš najbolji prijatelj, ali, ipak, ne biste smele previše da se opustite. Ako počnete sa svojim partnerom da radite isto ono što i sa svojom najboljom prijateljicom, bez grljenja, ljubljenja i vođenja ljubavi, idete opasnom stazom.

NE GOVORITE „VOLIM TE“ KAO NEKADA

Kada osećate da nekoga volite, to ćete i izgovoriti. Ako ga ne volite ili niste sigurni, nećete. I to je vrlo jednostna stvar koja mnogo govori o vašoj vezi.

OSEĆATE DA NEŠTO NEDOSTAJE

Ne možete baš odmah da shvatite šta vam tačno fali u vezi… to vas mući i proganja. Možemo vam samo reći da se tako oseća svaka osoba koja nije u kvalitetnoj vezi.

SVAĐE POSTAJU SVE ČEŠĆE

Svađe i rasprave s vremena na vreme su sasvim normalne, ali ako se svađate konstantno, jasno vam je da tu nešto nije kako treba.

VIŠE NE VIDITE ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST

U jednom momentu, sigurno ste zajedno isplanirali čitavu svoju budućnost, a sada, ne možete se videti kako izlazite zajedno sledeće nedelje, a kamoli za deset godina. Teško je proceniti jednu vezu, posebno ako vas je nekada ispunjavala. Ipak, verovatno je bolje ranije znati ako osoba sa kojom ste nije prava za vas.

ODREĐENE NAVIKE VAS NERVIRAJU

Kada ste tek u ljubavi, sve te čudne navike vas oduševljavaju, ali kasnije, tokom veze one počinju da vas izluđuju. Ako se upravo to dešava sa vama i ekscentričnosti vašeg partnera, verovatno vaša ljubav popušta.

PONOVO SU VAM PRIVLAČNI DRUGI LJUDI

Kada ste u prvom periodu svoje ljubavi, uglavnom ne odvajate oči od svog partnera. Ipak, ako sada sebe hvatate kako pošteno odmeravate svaku atraktivnu osobu na svom putu do posla ili malo više flertujete kada izađete u grad, morate biti svesni da više niste privrženi svom partneru kao nekada.

RAZGOVORI NISU ONO ŠTO SU BILI

Kada ste zaljubljeni u nekoga, tema za razgovor ima u neograničenoj količini. Ponekad, ne možete prestati da pričate. Ipak, ako razgovor u jednom trenutku vaše veze počne da odumire, to je dobar pokazatelj da se vaša veza bliži roku isteka.

REĐE VODITE LJUBAV

To je čista nauka – ljudi žele da vode ljubav sa osobama koje ih privlače. Sa onima koje ih ne privlače? Pa, i ne baš.

Izvor: Magazin.novosti